Választási csalássorozat

 

 

Az amerikai elnökválasztási csalássorozat

negyedik fázisába léptünk

 

 

2021. 01. 27.

P. Árpád

 

Az eddigi fázisok:

 

Első fázis: előkészítés, tervezés, megszervezés.

Második fázis: végrehajtás.

Harmadik fázis: a nyomok eltüntetése, a felháborodás „kezelése”. 

Negyedik fázis: a még igazságot akarók elhallgattatása, a csalás kitalálásának és terjesztésének Trumpra való kenése.

 

 

 

 

Első fázis: előkészítés, tervezés, megszervezés

 

Trump második választási kampányát hatalmas előnnyel kezdte. Az első választási kampányában a terveire szavaztak az emberek nem pedig az elért eredményeire, fiatalokat megszégyenítő munkatempójára és munkavégzésének minőségére, stb. A Trump adminisztráció, olyan csúcseredményeket ért el, amikre senki nem számított, még támogatóit is meglepte eredményessége. (Munkahely teremtés, igazságosabb egészségügy és ítélkezés, adócsökkentés, hazahozott minden amerikai állampolgárt, akikről Obama szándékosan elfeledkezett, hadsereg megerősítése, stb. Mind olyan dolog, ami fontos az embereknek. Sokkal kisebb eredményekért adtak már Nobel-békedíjat, mint Trump több diplomáciai sikere.) Ezenkívül Trump azon elnökök elit klubjának a tagja, akik teljesítették a választási ígéreteit. Itt most álljunk meg. Tud-e, olyan elnököt, aki teljesítette az összes választási ígéretét? Ha talált is ilyen embert a történelemben, erősen és sokat kellett gondolkoznia.

 

Ez talán még most is fent van a neten: 

„Mains szerint anyja Trumpra tervezett szavazni annak ellenére, hogy demokrata szimpatizáns volt.” Nos ez volt a tendencia.

Ez már nincs fent van a neten: 

A fekete férfi világéletében demokrata szavazó volt, de a Trump adminisztráció annyit tett értük, hogy Trumpra szavazott.

Namrata Singh Gujnar dokumentumfilm-készítő demokrata szavazó, de Trumpra szavazott. Tudomása van róla, hogy Az Elfelejtett Amerika című filmje hatására sok demokrata szavazó nem Bidenre, hanem Trumpra szavazott. 

 

Nos!

Ilyen szintű hátránnyal kellett a demokratáknak szembenézniük. Ezért volt szükség pl.: Trump folyamatos lejáratására, megalázására, Philadelphiában a „szatellita” szavazóhelyiségek elkészítése, Mark Zuckerberg kétes 50 000 + 350 000 dolláros adományozása, több államban a szavazási törvény jogtalan megváltoztatása, Soros György névsor vásárlására, stb.

 

 

 

 

Második fázis: végrehajtás

 

Erről néhány dolgot olvashat a Ha Amerika jogállam lenne, vagy ha legalább ügyelnének a jogállamiság látszatára c. írásban.

 

Most csak két dolgot emelek ki:

 

A választás/szavazás vége-felé több elemző kihirdette Trump győzelmét, mert a számítások alapján Biden biztosan veszített. 

 

Joe Biden hirtelen és az utolsó pillanatban illetve a szavazás lejárta utána érte el a győzelmet.

 

 

 

 

 

 

Harmadik fázis: a nyomok eltüntetése, a felháborodás „kezelése”

 

A médiában minden nyom, tanúvallomás, videofelvétel, stb. következetes, folyamatos és kíméletlen kigyomlálása történik.

 

 

 

 

 

Negyedik fázis: a még igazságot akarók elhallgattatása, 

a csalás kitalálásának és terjesztésének Trumpra való kenése, Trump további gyalázása

 

 

Ehhez is nagyfokú pofátlanság szükséges, hisz olyan sok tanúvallomás volt, hogy már nem is tudjuk számolni. Ezek a vallomások a médiában ugyan törölve lettek, de az emberek agyában nem! Sok ember leírta, videóra mondta, stb. hogy milyen gazság történt vele. Ezen választási csalásoknak két jellemzője van:

  • Trump sérelmére és, 
  • Biden előnyére történtek.

 

Nemcsak a Trump stáb, hanem mások is elkezdték összegyűjteni ezeket a disznóságokat, pl.: Sydney Powell jogász. Az általa összegyűjtött bizonyítékok alapján Powell nemcsak összehangolt csalásról, hanem egyesen puccsról beszél.

 

A True the Vote polgárjogi szervezet is elképesztően sok bizonyítékot talált.

 

A matematikai elemzések is csalásokat mutatnak ki. – Erről a jelen cikk írásakor még volt némi anyag az e-médiában.

 

Az egyidőben érkező szavazatok problémája. 

 

Játszunk el a gondolattal: ha ezek a szavazatok Trumpra érkeztek volna – mi lenne? A média már 100 %-os intenzitással csalásról üvöltöne, felelősök után kajtatna, hoznák elő a Benford-törvényen alapuló matematikai számításokat, bizonyításokat. 

És most mi történik, hogy az egyidejű szavazatok Bidenre érkeztek?

 

A szilicium-völgyi tech-diktátorok, valamint az összes demokrata képviselő teljes csendben lapít. Csak pár igazságkereső ember hozza fel a kérdést. Válaszként a fizetett újságírók és facehuszárok megmagyarázzák, miért nem kell most a választási csalásra készített matematikai számításokat alkalmazni. 

 

 

A techdiktátorok és az áldemokraták rutinosak a saját bűneik eltusolásában lásd Obama-gate, Clinton-számítógép botrány, Biden-kínai kenőpénz botrány, stb.

 

 

Nem meglepő, hogy az (ál)demokraták mostani a választási csalásukat is leplezik.

 

 

 

 

 

 Egy jó cikk: Földi László: Az árulás lélektana