Iszlám

 

Jézus Krisztus mondja:

„Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csak én általam.” Biblia János evangéliuma 14. fejezet 6. vers Károli.

„Én vagyok az út, az igazság és az Örökélet; senki sem mehet az Atyához, csak rajtam keresztül.” Biblia János evangéliuma 14. fejezet 6. vers Csia.

 

Sok ember a fenti bibliai mondatban kirekesztést, kegyetlenséget, üldözést és gyűlöletet látnak. Pedig ez valójában Isten bölcsessége és szeretete!

Miért?

 

Mert van út Istenhez!

Maga Isten nyitott ajtót önmagához. Egyetlen más vallás sem nyújt ilyen garanciát. Ez tényleg jó hír: van egy út Istenhez! Egy nagyszerű, fantasztikus. Próbáld ki.

 

Ezen az oldalon, olyan videókat válogattunk össze, melyek segítenek megtalálni az igazságot:

 

Egy muzulmán férfi, Kamran találkozása Jézussal.

 

 

 


 

 

Miért lettem muszlimból keresztény – Nabeel Qureshi története

 

Nabeel Qureshi 2009 óta az evangélium hirdetésének szentelte életét. Az orvosi egyetem befejezése óta több mint 100 egyetemen tartott előadást a diákoknak a keresztény hit alapjairól, az iszlám kialakulásáról és tanításairól, valamint a tudomány és a vallás találkozásáról.

 

A „Seeking Allah, Finding Jesus” [Allahot keresve Jézusra találtam] című könyvében leírja azt a küzdelmes utat, amelynek végén, az iszlámot feladva végül megtalálta Jézust és a válaszokat addigi kérdéseire, pedig eredetileg éppen azzal a céllal indult el a Biblia tanulmányozásában, hogy bebizonyítsa annak hiányosságait és igazolja az iszlám igazságát.

 

 


 

 

Egy muszlin terrorista megtérése – Khalil története